Werken

De thuisbasis van uw bedrijf moet in dienst zijn van uw bedrijfsvoering. Wij ontwerpen u bedrijfspand / kantoor dusdanig dat het bijdraagt aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Een uniek onderkomen die zich ten alle tijden dienstbaar opstelt aan de algehele bedrijfsvoering.

Ik wil een vrijblijvende kennismaking!

  Van idee tot resultaat

  Haalbaarheid / initiatief

  In deze fase maken wij, samen met u, een globale inschatting van de wensen, een raming van de te verwachten kosten (niet geheel onbelangrijk) en eventueel een vlekkenplan/massastudie/relatieschema/stedenbouwkundige inpassing/etc. al het nodige om uw initiatief vorm te geven.

  Schetsontwerp

  Voorlopig ontwerp

  Definitief ontwerp

  De plattegronden, gevels, doorsnedes en beeldbepalende details worden definitief voorzien van alle informatie en alle installaties worden geïntegreerd in het bouwkundig plan.

  Vergunning aanvragen

  Om te kunnen bouwen, is er vergunning nodig...
  Wij verzorgen het omgevingsvergunning voor de bouw van uw plannen. Externe adviseurs worden door ons aangestuurd en wij verzamelen alle benodigde gegevens voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

  Technisch Ontwerp

  Na vergunning gaan we namelijk de realisatie fase in.
  Naast vergunning is er namelijk meer informatie nodig om te kunnen bouwen. Denk aan die technische omschrijving waar we het eerder over hadden, Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties worden gedefinieerd.

  HMVD vult de vergunningstekeningen aan met een Technische Omschrijving, installatie tekeningen en eventueel benodigde fragment tekeningen.

  Selectie Aannemer

  Wij helpen u bij de selectie van de aannemer. Wellicht kent u iemand of heeft u wel eens van een aannemer gehoord; wij nemen deze mee in onze overwegingen en komen samen tot een selectie aannemers welke we benaderen voor prijsvorming. Wij vergelijken en adviseren in dit proces, de definitieve keuzes worden door u gemaakt.

  Bouwbegeleiding

  Wie zorgt er nou voor dat alle afspraken nagekomen worden en de bouw soepel verloopt?


  HMVD! Ook daarin ontzorgen wij u!

  Onze projecten

  © Copyright 2024 HMVD Architecten