TEAM HMVD


Hoeshmand Mahmoed
Architect/Directeur

Hoeshmand heeft tijdens de verschillende opleidingen bij zowel Architecten op kantoor, als bij aannemers op de bouw gewerkt. Tijdens zijn Masterstudie aan de Academie heeft hij bij Architektenburo Guido Bakker & AGB van DIJK in Veenendaal de nodige ervaring opgedaan. Hij begon daar in 2014 als stagiair en groeide binnen 4 jaar uit tot architect om vervolgens steeds meer de rol van Project Architect te vervullen tot 2021. op 01 januari 2022 is Hoeshmand HMVD Architecten begonnen.


Hoeshmand@hmvdarchitecten.nl
06 11 38 00 40


Jan van Dijk
Senior Advisor

Jan van Dijk is een All Round ondernemer in de architectuur, de bouw en in gebiedsontwikkeling. Hij heeft jarenlange ervaring als directeur van een succesvolle architectenbureau en participant in verschillende ontwikkelingen door het hele land. Bij HMVD vervult Jan de rol van adviseur en ontwerper in de initiatief fase.


Jan@hmvdarchitecten.nl
06 53 78 93 01


Martin Veldman
Assistent ontwerper / Modelleur

Martin heeft met HAVO op zak een MBO bouwkunde opleiding gevolgd. Na een verkort MBO-traject en een stage in Ethiopië sloot hij zijn MBO af met het winnen van een prijsvraag voor de kenniscampus in Ede. Na een afstudeerstage bij Architectenbureau Robin Kerssens in Amsterdam is Martin in contact gekomen met Hoeshmand als collega bij Architektenburo Guido Bakker in Veenendaal. Tijdens het daarna volgende duale HBO traject is Hoeshmand zijn begeleider geweest. In 2021 is Martin een nieuwe uitdaging aangegaan bij TVA Architecten in Ede. In  Maart 2022 is Martin toegetreden als assistent ontwerper en bouwkundig modelleur bij HMVD Architecten.


Martin@hmvdarchitecten.nl
06 36 57 91 76