WOONHUIS SALAMANDER

Moderne kubistische villa…

Aan de salamander in Veenendaal is in 2019 een woning ontworpen door Hoeshmand Mahmoed (ten tijden in dienst van AGB van DIJK). Deze moderne, kubistische woning bevat een strakke lijnenspel. De combinatie van glas, baksteen (Van de Moortel – Linea) en een gestucte dakrand die overgaat in gevelbekleding op de verdieping.

Het moment van binnenkomen creëert een wauw effect van de woning, vlak na binnenkomst ziet men de zichtlijn dwars door het huis heen, richting de houtwal achter in de tuin.

De woning is een open structuur met een ruime hal. De woonkamer en keuken zijn gesplitst middels een doorkijkhaard. Op de begane grond zijn een kantoor, Master Bedroom en badkamer gesitueerd, hiermee is de levensloopbestendigheid van de woning gewaarborgd. De veranda achter in de tuin is in de stijl van de woning gebouwd, met het gebruik van de zelfde materialen.

Deze villa is in 2020 gebouwd door HaBé uit Lunteren, de stalen binnendeuren zijn van De Rooy uit Veenendaal en de bakstenen van Van de Moortel uit Oudenaarde.

Neem snel contact op, voor uw droomwoning.

HMVD Architecten | 0611380040 | Hoeshmand@hmvdarchitecten.nl