TANDHEELKUNDIG CENTRUM FREDERIKSTRAAT

”Een huiselijk sfeer om in te willen wachten…”

Voor een verouderde Tandartsenpraktijk – met een nieuwe eigenaar – hebben wij een compleet nieuw interieur bedacht en tevens de bouw van deze metamorfose begeleid.  

Deze praktijk had al jaren geen opfrisbeurt meer gehad en dat was ook wel te zien.

Door alles – tot aan de constructie –  van het jaren 70 pand te slopen, hebben we met een gloednieuwe indeling en een helder concept, een tandheelkundig centrum kunnen ontwerpen waar alle zintuigen worden geprikkeld.

Bij een bezoek aan de tandarts hangt nog altijd een gevoel van spanning – en soms zelfs angst -.
Tijdens het ontwerpen van deze verbouwing hebben we geprobeerd om met de indeling en het interieur juist bij te dragen aan het verminderen van die spanningen.

De wachtruimte met een warm, huiselijk en chique sfeer creëert rust bij patiënten. De behandelkamers met heldere en rustgevende kleurstelling dragen bij aan de rust, ook tijdens een behandeling.

De artsen en patiënten routes zijn van elkaar gescheiden waardoor de twee werelden van de praktijk, ook echt vrij van elkaar beleefd worden.

Met de toepassing van de meest moderne technologieën en een rustgevend interieur trapt de nieuwe tandarts – samen met zijn team –  een periode af van tandheelkunde op een hoger niveau.

Neem snel contact op, voor uw praktijk.

HMVD Architecten | 0611380040 | Hoeshmand@hmvdarchitecten.nl