Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow


Villa M (ES)

In het hart van het betoverende Moraira, Spanje, waar de zonovergoten kustlijn zich vermengt met de oude charme van Spaanse architectuur, heeft HMVD Architecten een parel gecreëerd. Waar de azuurblauwe Middellandse Zee zich omarmt met de warmte van de Spaanse zon en de dromen van onze opdrachtgever zich vermengen met de rijke geschiedenis van deze prachtige plaats.

Moraira, een schilderachtige badplaats aan de Costa Blanca, heeft altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad op liefhebbers van zon, zee en cultuur. Het is een plek waar oude vissershuisjes naast moderne villa’s staan, waar smalle steegjes leiden naar levendige pleinen en waar de lokale bevolking haar gasten begroet met open armen. Het is een plek van traditie en tegelijkertijd van verfijning, een plaats waar het verleden en het heden harmonieus samensmelten.

Ons ontwerp voor de villa weerspiegelt deze unieke identiteit van Moraira. We hebben zorgvuldig gebruik gemaakt van de herkenbare architectonische kenmerken van de streek, zoals de witgekalkte muren, de dakterrassen en de bogen. Deze elementen brengen een vleugje van de Spaanse geschiedenis en traditie naar voren, waardoor de villa zich naadloos in de omgeving integreert.

Tegelijkertijd hebben we een moderne touch van eenvoud en sereniteit toegevoegd aan het ontwerp. Grote ramen en open ruimtes zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig relatie met de binnentuin en het zwembad. De minimalistische interieurs benadrukken de ruimtelijkheid en geven een gevoel van rust. Dit samenspel van oude en nieuwe, traditioneel en eigentijds, creëert een unieke sfeer die de ziel van Moraira weerspiegelt.

© Copyright 2024 HMVD Architecten