Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
previous arrow
next arrow


Interieur V

HMVD heeft de opdracht gekregen om een geheel nieuw interieur te ontwerpen en begeleiden voor een bestaand appartement in Veenendaal. Het appartement heeft reeds een aantal sterke punten, zoals een open structuur met veel daglicht en goed gedefinieerde zones, welke we ten volle hebben benut in ons ontwerp.

We hebben gekozen voor een warme en chique sfeer met moderne elementen. De nieuwe keuken is naadloos geïntegreerd in de kastenwand met open haard en televisie. De brede U-vormige bank draagt bij aan een knusse sfeer om heerlijk tot rust te komen en fungeert tegelijkertijd als een ‘’Room-Divider’’. Ook de master bedroom is ontworpen met dezelfde warme sfeer om het gevoel in het hele appartement te laten terugkomen.

 

Bij HMVD Architecten geloven we dat sublieme architectuur voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij werken daarom samen met onze opdrachtgevers om hun visie en wensen om te zetten in een uniek ontwerp op maat. Onze ontwerpen zijn niet alleen esthetisch prachtig, maar zijn ook functioneel en duurzaam.

Daarnaast verzorgen wij niet alleen het ontwerp, maar ook de bouwbegeleiding van A tot Z. Dit betekent dat wij gedurende het gehele bouwproces betrokken blijven om ervoor te zorgen dat het ontwerp tot leven komt zoals bedoeld. Van schetsontwerp tot oplevering, wij staan onze opdrachtgevers bij en zorgen voor een soepel bouwproces.

© Copyright 2024 HMVD Architecten